Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Rapid se va vedea la tv și în Liga a II-a. Valerii Moraru: "O să luăm o decizie în două-trei zile"

Postat la: 04.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: lpf.ro

Rapid are priză la public, dovadă ofertele de a cumpăra drepturile tv. Chiar dacă alb-vișiniii vor evolua, în sezonul 2015-2016, în Liga a II-a, televiziunile s-au arătat interesate să transmită în direct meciurie lui Drăghia și compania.

Răzvan Burleanu le-a propus,cluburilor din eşalonul secund organizarea unei licitaţiii pentru vânzarea drepturilor TV ale meciurilor din Liga a II-a. Conducerea Rapidului va decide dacă va negocia singură sau la pachet, alături de celelate cluburi din Liga a II-a, vânzarea drepturilor TV.

"Noi ne gândim şi o să luăm o decizie în două-trei zile. O să comunicăm decizia şi la federaţie. Este clar că Rapid are alte posibilităţi în Liga a II-a, singură ar putea să fie avantajată la aceste negocieri. Dar noi chiar ne dorim să se ridice nivelul în Liga a II-a, şi dacă se apropie de cele două oferte atunci o să acceptăm", a spus acționarul principal al Rapidului, Valerii Moraru, pentru Mediafax.

Ediţia de campionat 2015-2016 a Ligii a II-a va începe la data de 29 august.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE