Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mesajul în italiană al Simonei Halep pentru Flavia Pennetta: Godetevi le vostre feste

Postat la: 13.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Simona Halep, învinsă în semifinale de Flavia Pennetta, învingătoarea de la US Open 2015, i-a transmis fostei sale adversare că meritră să fie campioană la Flushing Meadows. Într-un mesaj pe contul său de Twitter constănțeanca i-a transmis un mesaj și în italiancă Reginei de la US Open. 

Jucătoarea Simona Halep, locul 2 WTA, a notat, pe contul său de Twitter, că se bucură mult pentru succesul obţinut de Flavia Pennetta la US Open şi a menţionat că italianca merită să fie câştigătoarea acestui turneu.

Mă bucur mult pentru tine, Flavia Pennetta. Meriţi să fii campioană la US Open, ai jucat extraordinar în aceste două săptămâni", a notat Halep, care a adăugat la final un mesaj în italiancă, Godetevi le vostre feste (Bucurați-vă de vacanță).

Flavia Pennetta (33 de ani, locul 26 WTA) a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 7-6 (4), 6-2, pe compatrioata sa Roberta Vinci (32 de ani, locul 43 WTA), în finala probei feminine a turneului de la US Open, ultimul de Grand Slam al anului. Meciul a durat o oră şi 33 de minute.
Cele două italience sunt cele mai în vârstă jucătoare care au ajuns pentru prima dată în finala unui turneu de Grand Slam. Semifinalele au răsturnat calculele hârtiei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE