Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mesajul lui Hagi pentru Anghel Iordănescu: "Îmi doresc să revin la echipa națională"

Postat la: 19.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul internațional român Gheorghe Hagi a vorbit despre rezultatul de egalitate înregistrat de Români în compania Italiei, scor 2-2, într-un amical disputat marți seara.

"În prima repriză am văzut o echipă bazată pe forță și defensivă, iar în a doua repriză am văzut o echipă pe placul meu, mai tehnică. Suntem departe de lumea mare a fotbalului, însă potențial există.

Italia e departe de a fi o echipă puternică, așa cum era înainte. E în căutare, nu are o formulă clară. Secretul unei echipe naționale stă în selecție. Asta am învățat de la olandezi.

Îmi doresc să revin la echipa națională într-o bună zi. Ca mine, sunt și alți antrenori tineri care aspiră la acest lucru. Pe termen scurt nu mă gândesc la așa ceva. La un moment dat, probabil, că voi avea șansa să lucrez și la echipa națională. Dacă nu, asta este. Voi antrena la echipe de club de afară", a spus Gheorghe Hagi la Dolce Sport.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE