Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mesajul lui Marica pentru suporterii României: "Mi-aş dori să aveţi mai multă încredere în echipa naţională"

Postat la: 26.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: libertatea.ro

Ciprian Marica (29 de ani), cel mai bun marcator în activitate al naționalei României, cu 25 de goluri în 67 de meciuri, a comentat tragerea la sorți pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2018. Jucătorul legitimat la Konyaspor le-a cerut suporterilor naționalei să îi susțină pe tricolori în drumul spre turneul final din Rusia.

"Mi-aş dori să aveţi mai multă încredere în echipa naţională. Şi eu cred că e o grupă foarte echilibrată, fără o favorită categorică. Am spus-o mereu, o să repet şi acum: avem nevoie de susţinerea voastră, şi la bine, dar mai ales la greu. S-a demonstrat de nenumărate ori că împreună suntem mult mai puternici. Avem deocamdată o calificare mult mai la îndemână pe care să o jucăm împreună! Să ajungem la EURO şi apoi avem timp să facem calcule pentru mondial! Hai România!", a scris Marica, pe contul său de Facebook.

Tricolorii fac parte din grupa E alături de Danemarca, Polonia, Muntenegru, Armenia şi Kazahstan, în preliminariile Cupei Mondiale din 2018, conform tragerii la sorţi de sâmbătă, de la Sankt Petersburg.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE