Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Messi a iscat un scandal monstru: "A ajuns în Gabon de parcă ar fi venit la zoo: neîngrijit, nebărbierit și cu mâinile în buzunar"

Postat la: 23.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: wallpaperdip.com

Lionel Messi (28 de ani) a făcut o vizită oficială în Gabon, unde a fost întâmpinat de șefii de stat africani. Gabonul va organiza ediția din 2017 a Cupei Africii. Internaționalul argentinian a dezamăgit însă, prin felul cu s-a îmbrăcat. El a purtat o pereche de bermude și un tricou alb.

Partidul politic aflat la putere în Gabon, Union du Peuple Gabonais (UPG), a emis un comunicat de presă, în care l-a criticat pe fotbalist:

"Mesia al fotbalului a ajuns în Gabon de parcă ar fi venit la zoo: neîngrijit, nebărbierit și cu mâinile în buzunar, căutând alune pe care să le arunce oamenilor. Când te numești Lionel Messi și ești multimilionar, nu ai dreptul să te prezinți în fața oficialilor unei țări, chiar și una bananieră, cu mâinile în buzunar și cu opereche de pantaloni rupți. Gabon nu e o grădină zoologică.

Nu știm de ce argentinianul a venit aici, dar noi avem dreptul să denunțăm neglijența și lipsa lui de resepct față de principii elementare. Nu ne-a făcut plăcere atitudinea lui Messi. Doar din aceste motive, legate de respectul față de gazda ta, condamnăm lipsa de delicatețe a fotbalistului!".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE