Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Michael Schumacher a împlinit 47 de ani. Care e starea de sănătate a fostului pilot de Formula 1

Postat la: 03.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Michael Schumacher s-a născut pe data de 3 ianuarie 1969, în localitatea Hurth, situată în vestul Germaniei, în landul Nordrhein-Westfalen. Schumi a debutat în Formula 1 la vârsta de 22 de ani, la volanul unui monopost Jordan, în august 1991, în Marele Premiu al Belgiei. Prima victorie a obținut-o un an mai târziu, pe același circuit.

El are în palmares şapte titluri de campion mondial, în 1994, 1995 (ambele cu Beneton), 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004 (toate cinci cu Ferrari), performanţă neegalată până acum.

La data de 29 decembrie 2013, fostul pilot de Formula 1 s-a lovit cu capul de o stâncă, în timp ce schia în stațiunea Meribel din Alpii francezi.

În urma loviturii, casca de protecție pe care o purta s-a rupt în două. Acesta a fost transportat la un spital din Grenoble (Franța), iar medicii unde a fost plasat în comă indusă și supus la trei intervenții chirurgicale. A rămas în comă timp de mai multe luni, iar ulterior familia a dorit să fie mutat într-o clinică din Lausanne, în iunie 2014, iar apoi la locuința sa din Elveția. Acolo se află și în prezent, unde își continuă recuperarea.

Luna trecută, presa internațională a scris că starea de sănătate a lui Michael Schumacher s-a îmbunătățit vizibil. Neamțul ar fi reuşit să mişte o mână. Mai mult, acesta ar fi reușit să meargă câţiva paşi însoţit de un terapeut. Din păcate, familia forului pilot a infirmat informațiile, cerând mai multă intimiate.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE