Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mihai Costea a recunoscut prezența într-o agenție de pariuri: "Am făcut o greşeală care nu se va mai repeta niciodată"

Postat la: 21.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: fcvoluntari.ro

Mihai Costea (27 de ani) este primul jucător din fotbalul românesc căruia clubul i-a reziliat contractul după ce a fost surprins într-o casă de pariuri. Fotbalistul a recunostut că a intrat într-o agenție de pariuri la data de 15 decembrie, din zona Pipera.

Regulamentul din fotbalul românesc prevede o suspendare de doi ani pentru astfel de situaţii. Pentru fapta sa, FC Voluntari i-a reziliat contractul. Mihai Costea susține că nu a pariat.

"Nu e plăcut. Am fost acolo cu un prieten, am făcut o greşeală care nu se va mai repeta niciodată. N-am pariat la fotbal, am fost cu un prieten şi s-a întâmplat să fiu fotografiat. Nu sunt supărat pe cei de la Voluntari pentru rezilierea contractului. Chiar le mulţumesc că mi-au întins o mână de ajutor. Stătusem doi ani şi mă antrenasem singur, nu a fost deloc uşor. Acum însă, cu o pregătire bună în iarnă cred că pot recupera şi să fac o figură frumoasă la echipa unde mă duc", a declarat Costea pentru Digi Sport.

Mihai Costea a evoluat în 9 meciuri pentru FC Voluntari.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE