Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mihai Nistor a dat de podea cu Erik Pfeifer și a devenit campion mondial AIBA Pro Boxing la categoria supergrea

Postat la: 23.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: puterea.ro

Mihai Nistor (25 de ani) a devenit campion mondial AIBA Pro Boxing la categoria supergrea (+91 kg). Boxerul român l-a învins prin KO tehnic în repriza a noua pe deținătorul titlului, germanul Erik Pfeifer (28 de ani), marți seara, într-o gală desfășurată la Hamburg, informează Agerpres.

Nistor și-a trimis adversarul la podea cu o lovitură de stânga în bărbie, după ce germanul primise din partea arbitrilor cinci din cele opt reprize disputate.
Pugilistul român, medaliat cu bronz la Campionatele Europene din 2015, și-a îndeplinit astfel un nou obiectiv, titlul mondial, după ce își asigurase calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, ca și adversarul său.

Mihai Nistor a devenit al patrulea campion mondial al României la profesioniști (APB este divizia profesionistă a AIBA - Asociația Internațională a Boxului Amator), după Mihai Leu, Leonard Doroftei și Lucian Bute.

Cei doi boxeri s-au mai întâlnit în APB în decembrie 2014, când victoria i-a revenit lui Pfeifer înainte de limită, din cauza rănirii lui Nistor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE