Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mihai Pintilii, despre experiența la Al Hilal: ''Nu am luat salariul 4-5 luni''

Postat la: 11.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: looktv.ro

Chiar dacă Arabia Saudită a devenit un miraj pentru fotbaliști, situația nu e chiar roz în Golf. Mijlocașul Mihai Pintilii a făcut dezvăluire incredibilă despre perioada petrecută la Al Hilal.

"Nu am luat salariul 4-5 luni de zile! Nici nu jucam fotbal, nici bani nu câștigam. Nici în România nu am avut 5 luni în care să nu fiu plătit! Când m-au împrumutat la Pandurii, la fel, arabii nu m-au plătit cu lunile.

Nu-s câinii cu covrigi în coadă la arabi. Poate în Dubai, unde e Olăroiu, să fie altfel. Mai știu pe cineva de la Al Hilal cu care vorbesc și acum și-mi spune că situația e aceeași, 4 sau 5 luni neplătite", a declarat Pintilii pentru Gazeta Sporturilor.

Fotbalistul legitimat la echipa israeliană Hapoel Tel Aviv a fost convocat de selecționerul Anghel Iordănescu pentru amicalul cu Italia. Pe 17 noiembrie, de la ora locală 20:45 (21:45 ora României), la Bologna, pe stadionul Renato Dall'Ara, "tricolorii" vor disputa un meci de pregătire în fața Italiei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE