Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mihai Rotaru, finanțator CSU Craiova: "La Steaua nu vând nimic"

Postat la: 05.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: csuc.ro

Steaua își poate lua adio de la jucătorii Craiovei, așa cum a făcut și de la fotbaliștii Astrei. Mihai Rotaru, principalul finanțator al CSU Craiova anunțat că nu-i va vinde campioanei en-titre, nici un fotbalist.

"Ideea e în felul următor: eram în Dubai și m-a sunat Gigi (nr: Becali). Asta m-a și enervat, că el spune că eu l-am sunat, iar eu nu l-am sunat în viața mea. I-am zis că sunt în Dubai și că mă întorc luni. La o săptămână, mă sună iar: 'Mihai, tată, nu e ceva de vânzare?' I-am spus că nu e nimic", a spus Mihai Rotaru pentru gds.ro.

Omul de afaceri a menționat că a fost contactat și de impresarul Anamaria Prodan.

"Ce pot să vă zic e că dacă un jucător are o cotă de transfer, pentru Steaua suma e cu cel puțin 25% mai mare. Iar Ivan, știți foarte bine că nu se va vinde niciodată pe 1.500.000 de euro, că nu-l dăm pe banii ăștia. Dar nu vreau să par fanfaron acum și dacă Steaua întreabă cât costă Ivan și spun 3.000.000, deși nu am făcut un preț pentru el, iar ei zic poftim 4.000.000, normal că discutăm.

Nu pot să spun „domn'e, nu-i vând cuiva", dar în nici un caz nu vindem patru-cinci jucători... În momentul ăsta nu vreau să aud de Gigi, că îi trimite pe toți pe la mine... În momentul în care care am ieșit din arest, primul om, în afară de cei din familie, care m-a sunat a fost Anamaria Prodan, să mă întrebe ce facem cu jucătorii, dacă îi vând ceva. I-am spus: „La Steaua nu vând nimic, Ana!", a adăugat el.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE