Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mike Tyson: "Am risipit aproape 500 milioane de dolari"

Postat la: 09.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: fuckyeahironmike.tumblr.com

Fostul pugilist american Mike Tyson (49 de ani), c a recunoscut că a risipit banii obținuți din sportul care l-a făcut faimos. El a avut o avere de circa 500 milioane de dolari.

"Nu am știut cum să-mi gestionez banii și nici cum să gestionez persoanele care se apropiau de mine pentru banii mei. Eram complet pe dinafară. Am risipit aproape 500 milioane de dolari", a declarat cel supranumit "Iron Mike" într-un interviu acordat postului de televiziune CNBC, potrivit Agerpres.
Tyson își plătește în continuare datoriile după greșelile pe care le-a comis în anii de glorie și care l-au obligat să-și declare falimentul în 2003.

Cel mai tânăr campion mondial din istorie la categoria grea a trecut peste problemele cu drogurile și alcoolul pe care le-a avut în trecut.

"Vreau să duc o viață sobră, nu vreau să mor. În trecut am fost o persoană rea și am făcut multe lucruri rele, iar acum vreau să fiu iertat. Vreau să-mi schimb viața. Vreau o viață diferită", a mai spus Tyson.

"Acum am mai mulți fani decât am avut în întreaga mea carieră de boxer. De unde știu asta? Pentru că am internet", a adăugat fostul rege al ringului.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE