Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mircea Lucescu a obținut prima victorie în Champions League. Antrenorul s-a certat cu "centralul" Hațegan

Postat la: 04.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Echipa pregătită de Mircea Lucescu, Șahtior Donețk, a obținut primul succes din actualul sezon al Ligii Campionilor, în etapa a patra a competiției. Gruparea ucraineană s-a impus pe teren propriu, scor 4-0, cu suedezii de la Malmo. Partida a fost arbitrată la centru de Ovidiu Hațegan, care l-a avertizat pe Il Luce să nu mai preotesteze, în caz contrar îl va trimite în tribune.

În tur, echipa din Donețk a fost învinsă cu 0-1 și avea nevoie de un succes la minimum două marți seară, pentru a deveni favorită la obținerea locului 3 în grupa A, care asigură prezența în șaisprezecimile Europa League.
Echipa lui Mircea Lucescu s-a impus cu 4-0 grație golurilor reușite de Gladky (29), Srna (48 pen), Eduardo (55) și Teixeira (73).

În urma acestui rezultat, ucrainenii au acumulat primele trei puncte în grupă, depășind-o însă pe Malmo în clasament datorită unui golaveraj mai bun (4-8 față de 1-8)

În următoarea etapă, Șahtior joacă pe teren propriu cu Real Madrid, în vreme ce Malmo primește vizita echipei franceze PSG.

Clasament Grupa A: 1. Real Madrid (10 puncte), 2. PSG (7 p), 3. Șahtior (3 p), 4. Malmo (3 p).

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE