Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mircea Lucescu a refuzat să antreneze naționala României la EURO 2016. Ce a spus despre tragedia din Club Colectiv

Postat la: 09.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mircea Lucescu (70 de ani) refuză să revină la echipa națională pentru Campionatul European din 2016. Antrenorul echipei ucrainiene Șahtior Donețk consideră că este prea învârstă pentru o experiență de acest gen.

"Dacă îmi dați mulții ani pe care îi mai aveți de trăit, să zicem vreo 10 ani așa, poate că m-aș întoarce la echipa națională! Sunt alții mai tineri care se pregătesc pentru așa ceva! Pe urmă eu vreau să rămân în istoria fotbalului românesc ca un om care a fost dat afară după o victorie cu 4-0! De ce trebuie să o iau de la capăt acum?!

În plus, aici problema este de altă natură. Ne trebuie o lege a sportului ca să pună la punct posibilitățile de ajutor date echipelor noastre. Dacă nu, se prăpădesc de la an la an. Dispar echipe cu istorie extraordinară! Atâta timp cât municipalitățile nu vor ajuta echipele de fotbal va fi foarte greu ca ele să rămână în picioare pentru că cei care investesc vor să câștige, iar în fotbal nu se câștigă.

Mai mult, trebuie să se strârnească prezența copiilor într-un fenomen sportiv, care dă în primul rând sănătate. N-am mai avea tragedii de genul care au fost, în sensul în care ei acum se refugiază în discoteci... Ar rămâne pe terenul se sport, indiferent ce disciplină ar face. Nu se înțelege că fenomenul sportiv e extrem de important ca și sănătatea. Pentru că atâta timp cât te duci pe terenul de sport nu te duci la spital!", a declarat Il Luce, la Dolce Sport.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE