Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mircea Lucescu pleacă de la Șahtior Donețk, dar rămâne în antrenorat. Vezi ce echipă va pregăti tehnicianul român

Postat la: 07.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mircea Lucescu se pregătește de o nouă aventură profesională. Antrenorul român va reveni în Turcia, acolo unde le-a mai pregătit pe Galatasaray și Beșiktaș. Unul dintre candidații la președinția clubului Trabzonspor, Muharrem Usta, a câștigat alegerile după ce a promis că echipa va fi pregătită de Mircea Lucescu, informează digisport.ro.

Președintele în exercițiu, Ibrahim Haciosmanoglu, a promis în schimb că-l va adduce antrenor pe Gheorghe Hagi, dar a pierdut alegerile. Primul a primit 3062 de voturi, iar, iar Haciosmanoglu - 1040 de voturi.

Îmi pare rău de ceea ce a ajuns Trabzonspor și de situația în care e. Nu mai e comunitatea care era cândva, fanii sunt supărați. Trebuie să facem iar din Trabzonspor o forță în fotbalul turc. Nu vom avea o misiune ușoară. Sunt sigur că începând cu sezonul viitor, împreună cu Mircea Lucescu, vom face un plan pe 3-4 ani care ne va readuce în fruntea fotbalului din Turcia. Păstrez legătura cu Lucescu de foatrte mult timp. Începem aventura către aniversarea a 50 de ani de istorie și va fi un an în care vom fi campioni.

Sunt prieten foarte bun cu Lucescu. Mi-a cerut doar să-l las să-și ducă sezonul cu Șahtior la bun sfârșit. Va veni doar la finalul sezonului. Sunt sigur că vom lucra mulți ani împreună, începând din vară", a declarat Usta imediat după câștigarea alegerilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE