Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mircea Rednic, atac dur la adresa lui Iordănescu: "Nu ai fost corect. Dumnezeu nu te salvează, nici crucea de pe..."

Postat la: 27.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mircea Rednic, antrenorul grupării Dinamo, s-a arătat deranjat că Anghel Iordănescu a refuzat să-i cheme mai târziu pe Steliano Filip, Dorin Rotariu, Ionuț Nedelcearu, pentru cantonamentul din Turcia, al naționalei. 

"Sunt un pic suparat. Nea Puiule, nu ai fost corect! Asta ma deranjeaza. Nu e bine cum ai procedat, asta este viata, Dumnezeu nu te salveaza, nici crucea de pe...

Am avut o singura rugaminte la domnul selectioner, sa imi lase jucatorii pentru meciul asta, pentru ca nu era asa important un antrenament sau o masa pe care o au ei acolo. Mi s-a transmis ca cei de la Steaua o sa faca scandal, dar cei de la Steaua nici nu au fost convocati. Daca nu exista colaborare intre cluburi si echipa nationala nu e bine, suferim toti.

Am fost de acord cu acest program, dar putea si el sa inteleaga. Aveam nevoie de ei pentru meciul asta, nu cred ca murea nationala daca jucatorii mei ramaneau la meciul asta si plecau dupa.

Eu sunt realist, si Nedelcearu si Rotariu au sanse mici sa prinda lotul de Euro. Sa dea Dumnezeu sa prinda un play-off foaret bun si sa ajunga, dar au sanse mici. Mai bine, poti sa ii iei si pe Paul Anton, pe Marc, jucatori care au avut un tur foarte bun, daca vrei sa faci ceva...", a spus Rednic după amicalul cu Aris Limassol, scor 1-1, la Dolce Sport.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE