Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mircea Rednic: "De câte ori ne înțelegem cu cineva, sună în România și aude că nu se plătesc salariile"

Postat la: 26.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: five5online.ro

Mircea Rednic se plânge de lipsa atacanților din lotul lui Dinamo. Tehnicianul a declarat că jucătorii străini se feresc de Liga 1.

"Mai așteptăm un atacant. Trebuie neapărat să luăm un atacant. De câte ori ne înțelegem cu cineva, spune că să mai așteptăm două zile, sună în România, aude că aici nu se plătesc salariile și tot așa", a spus Mircea Rednic pentru Dolce Sport.

Portarul Petrolului, Peterson Pecanha a recunoscut, săptămâna trecută, că a sfătuit doi jucători din Portugalia să nu vină în Liga I.

"Au fost doi fotbaliști din Portugalia care au avut oferte din România și voiau să știe detalii despre ce se va întâmpla aici. A trebuit să le spun adevarul.
Altfel, riscam să devin un tip neserios și lipsit de caracter in fata lor. Cum mai dădeam eu ochii cu ei dacă veneau aici cu familiile, își făceau planuri și se trezeau că nu-și iau salariile timp de trei, patru luni? N-au acceptat propunerile, până la urmă
!", spunea Pecanha într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE