Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mircea Rednic l-a făcut analfabet pe Gică Hagi: "E cel mai mare dușman al limbii române"

Postat la: 01.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mircea Rednic, antrenorul echipei Dinamo continuă războiul cu Gică Hagi, finanțatorul grupării FC Viitorul.

"Avem trei victorii consecutive, mă bucur că am reușit să trecem peste Steaua. Suntem la șase puncte de locul șase, iar asta contează .Primul obiectiv este acela de a ne califica în play-off. Vine meciul cu Iași, trebuie să ne recuperăm cât mai repede.

Din punct de vedere tactic ne-am apărat foarte bine. Gnohere este genul de atacant care nu te iartă. Eu niciodată nu am contestat jocul Viitorului. Am declarat ceva legat de penalty-uri, iar statistica îmi dă dreptate.

Nu știu la ce meci s-a uitat Hagi. Au câștigat cu 5-1, dar noi am jucat 70 de minute în 10 oameni. Dacă pentru el e o performanță că a bătut Dinamo, eu am vreo patru cupe pe la Rapid. Și eu aș putea spune multe despre el. Spre exemplu e cel mai mare dușman al limbii române", a spus Mircea Rednic la Dolce Sport.

Antrenorul echipei FC Voluntari, Gheorghe Mulţescu, s-a arătat nemuțumit de arbitrajul din meciul cu Dinamo, scor 1-3, în etapa a 19-a a Ligii I, apreciind că este al cincilea joc în care se întâmplă acest lucru.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE