Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mirel Rădoi e ferm: "Până la iarnă nu voi pleca, indiferent ce se întâmplă"

Postat la: 06.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Directorul sportiv al FC Steaua, Mirel Rădoi, a declarat, joi, că va rămâne cel puțin până la iarnă, la campioana en-titre, indiferent de rezultatele înregistrate.

"Dacă am decis să continui după meciul cu Rosenborg, până la iarnă nu voi pleca, indiferent ce se întâmplă. În iarnă vom trage o linie. Atunci mă gândeam să creez un şoc la echipă, crezând că e loc de mai bine. Am văzut reacţia jucătorilor, am discutat cu patronul şi am decis să continui. Dacă patronul a decis să nu mai iasă în public, nu a luat decizia după discuţia cu mine", a spus Rădoi la Digi Sport.

Mirel Rădoi a adăugat că nu a putut refuza să lucreze la gruparea roș-albastră.

"Luasem decizia de a renunţa la cariera de jucător şi de a o începe pe cea de antrenor. Sigur, nu mă aşteptam ca într-un timp aşa de scurt prima ofertă să fie de la Steaua. E o onoare pentru mine şi nu aveam cum să refuz. După plecarea lui Costel am început să discut. La început, era o discuţie amicală, dar am început să discutăm tot mai serios şi mi s-a propus funcţia. Am fost de acord, cu anumite condiţii. Am încercat să vedem care sunt problemele, dar nu pot spune exact cum s-au desfăşurat lucrurile", a conchis Rădoi.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE