Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Update: Gigi Becali l-a convins pe Mirel Rădoi să nu demisioneze de la Steaua: I-am explicat că dacă renunță va fi o pată pe cariera lui de antrenor

Postat la: 21.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: fcsteaua.ro

UPDATE: 17.54: Finanțatorul Stelei, Gigi Becali, a anunțat că antrenorul Mirel Rădoi va continua la campioana României. 

"L-am convins să rămână. I-am explicat că dacă renunță va fi o pată pe cariera lui de antrenor. I-am promis că o să îi aduc și un atacant. Mi-a fost greu să îl conving, dar am reușit.

E adevărat, a vrut să renunțe. A vorbit cu echipa, dar am înțeles că nu a fost așa vehement. El era cam pe picior de plecare, se gândea. A venit aici, mi-a spus același lucru, dar l-am convins să continue antrenor la Steaua", a spus Gigi Becali la Sport.ro.

///

Steaua are șanse foarte mari să rateze grupele unei competiții europene pentru prima dată în ultimii 12 ani, iar Mirel Rădoi se simte vinovat pentru acest lucru. Înfrângerea roș-albaștrilor în fața echipei norvegiene Roseborg, scor 0-3, în turul play-off-ului Ligii Europa i-a fost fatală tehnicianului.

Chiar dacă joi seară, la finalul meciului cu Rosenborg, Rădoi a anunțat că va continua pe banca tehnică, fostul căpitan i-a anunțat pe jucători că renunță la postul său, potrivit Mediafax.

Finanțator campioanei României, Gigi Becali, a spus că nu a reușit să ia legătura cu Rădoi.

"M-a sunat Mache (n.r. - team managerul Marius Ianuli) că Mirel a anunţat în vestiar că demisionează. Nu ştiu ce să fac... că nu-mi răspunde la telefon. Nu îl las. Dar nu pot vorbi cu el să-l întorc, că nu îmi răspunde. Aştept şi eu", a spus Gigi Becali pentru sport.ro.

Mirel Rădoi a devenit antrenorul Stelei la finalul sezonului trecut, când l-a înlocuit pe Costel Gâlcă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE