Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Motivul pentru care Al Ittihad l-a angajat din nou pe Victor Pițurcă

Postat la: 12.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Victor Pițurcă (59 de ani) și-a pus serious amprenta pe echipa saudită Al Ittihad. Secretarul general al clubului, Hatem al-Ghamdi, susține că revenirea lui Piți se datorează faptului că echipa ar fi avut nevoie de o pregătire fizică exemplară, lucru care nu s-a întâmplat sub comanda precedentului antrenor, Ladislau Boloni.

"Am spus de mai multă vreme că trebuie acordată o atenție mai mare pregătirii fizice, dar nu am fost ascultat. M-am opus încă de la început plecării lui Pițurcă, deoarece el are capacitatea tehnică și fizică de a pregăti echipa. El e singurul lucru care ne lipsea pentru a face performanță", a spus oficialul saudit pentru site-ul Arar News, citat de ziare.com.

Pițurcă a revenit la echipa saudită la 6 luni distanță după ce fusese demis. Fostul selecționer a semnat cu All Ittihad un un contract valabil un an și jumătate.

Pițurcă a mai pregătit Al Ittihad în perioada octombrie 2014 - iulie 2015. Atunci, el a fost înlocuit cu Ladislau Boloni după ce a terminat sezonul trecut pe locul 4. Cu Boloni pe bancă, Al Ittihad a ajuns pe locul 3 în clasament după 9 etape, la 7 puncte în spatele liderului Al Hilal.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE