Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












MotoGP. Valentino Rossi, pedepsit de Federația Internațională de Motociclism după incidentul cu Marc Marquez

Postat la: 27.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Valentino Rossi (Yamaha) a fost penalizat cu 3 puncte pe licenţa sa de pilot şi va fi nevoit să plece de pe ultima poziţie a grilei la Marele Premiu al Valenciei, ultima cursă a sezonului, care va avea loc la data de 8 noimebrie, de Federația Internaţională de Motociclism.

Pilotul echipei Yamaha, lider în clasamentul piloţilor cu 7 puncte în faţa lui Jorge Lorenzo, a fost penalizat cu 3 puncte din cauza manevrei care a dus la căderea lui Marc Marquez în MP al Malaeziei. El mai avea un punct de penalizare în acest an, astfel că va fi retrogradat pe ultimul loc al grilei de start al următoarei curse.

"Valentino Rossi a lăsat intenţionat deschisă trasa sa în virajul 14, forţând celălalt pilot să iasă din trasa sa şi să ducă la un contact între ei, care a cauzat căderea celuilalt pilot. Aceasta acţiune este considerată ca un act de pilotaj iresponsabil care pune în pericol ceilalţi concurenţi şi reprezintă prin urmare o încălcare a articolului 1.21.2 al Regulamentului Marilor Premii din Campionatul Mondial", se arată într-un comunicat al Federației Internaționale de Motociclism.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE