Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mourinho, după Chelsea vs Everton 1-3: Nu sunt sub presiune. Refugiații sunt sub presiune

Postat la: 13.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: au.eurosport.com

Cheslea a fost învinsă în etapa a cincea din Premier League, de Everton, scor 1-3, dar Jose Mourinho are încă simțul umorului. Antrenorul campioanei en-titre nu simte presiune din cauza rezultatele proaste.

Chelea a suferit a patra înfrângere în debutul acestei sezon, după cele cu Arsenal (Supercupă), Manchester City și Crystal Palace (campionat).

"Nu sunt sub presiune. Refugiatii sunt sub presiune. E o placere si o onoare sa antrenez Chelsea. Sunt cele mai proaste rezultate din cariera mea, dar pot sa gestionez situatia. Eu sunt omul potrivit pentru acest job, nimeni nu ar fi mai potrivit decat mine.

Lumea poate sa stea linistita, Chelsea nu va juca in liga a doua sezonul viitor. Momentul e atat de prost ca totul e impotriva noastra. La sedinta tehnica de dinaintea meciului, pana si calculatorul s-a stricat. Bineinteles, nu din cauza asta am pierdut meciul", a declarat Jose Mourinh, potrivcit dolcesport.ro.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE