Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Naționala de fotbal a României se pregătește de naturalizări: „Mărim baza de selecție, pentru ca selecționerul să aibă de unde alege"

Postat la: 21.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Echipa națională de fotbal a României se pregătește să intre într-o nouă eră. În viitorul apropiat, forul condus de Răzvan Burleanu va avea în vedere naturalizarea unor fotbaliști, pentru ca aria de selecție să fie mai mare.

În trecut, Kehinde Fatai a fost subiectul mai multor discuții pe această temă. Nigerianul nu a putut evolua pentru România, deoarece atacantul a apucat să evolueze pentru două naționale de tineret ale țării de origine.

"Este o discuție informală cu cluburile. Asta nu se întâmplă pentru că vine Campionatul European, ci este parte a unei strategii pe care am făcut-o de când am venit la FRF, pentru a mări baza de selecție.

România este între singurele 7 sau 8 asociații naționale europene care nu au procedat la această măsură, deci suntem excepții. Noi încercăm să mărim baza de selecție, pentru ca selecționerul să aibă de unde alege, să aibă mai multe variante", a spus Andrei Vochin, consilierul lui Burleanu, la Digi Sport.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE