Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Naționala de fotbal a României, pe locul 7 mondial! "Ne dorim o grupă care să ne confirme statutul de cap de serie"

Postat la: 22.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: libertatea.ro

Echipa naţională de fotbal a României va urca de pe locul opt, ocupat în prezent, pe poziţia a şaptea în ierarhia FIFA care va fi dată publicităţii la începutul lunii august. Informația a fost dezvăluită de președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu.

"Ne bucurăm să fim pe locul opt, iar în câteva zile echipa naţională va fi pe locul şapte. Este încă o veste bună. Ne dorim o grupă care să ne confirme statutul de cap de serie şi să ne calificăm la CM 2018. Mă duc cu domnul Iordănescu la tragerea la sorţi (n.r. - a grupelor din preliminariile CM 2018), iar dânsul e considerat o persoană foarte norocoasă", a spus Burleanu, în cadrul unei conferințe de presă, potrivit Mediafax
.
Oficialul a făcut public numărul de bilete alocat suporterilor naționalei pentru meciul cu Ungaria, din oreliminariile Campionatului European din 2016.

"Biletele la meciul cu Ungaria le vom pune în vânzare online la începutul lunii august. Sunt 1.100 sau 1.200 de bilete. Sunt foarte puţine. Pentru un asemenea meci, chiar şi la Budapesta, am fi putut să umplem noi un stadion de 40-50.000 de locuri. Dar stadionul de acolo este de doar 20.000 de locuri", a declarat Răzvan Burleanu.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE