Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Neymar a ajuns DATOR VÂNDUT! Brazilianul are sechestru pe bunuri de circa 42 milioane de euro

Postat la: 25.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: modernghana.com

Jucătorul Neymar se confruntă cu o situație dificilă și stânjenitoare. Un tribunal brazilian a pus sechestru pe bunuri în valoare de 188,8 milioane de reali (circa 42 de milioane de euro) aparținând fotbalistului legitimate la Barcelona. Neymar, pentru a se asigura că acesta își va plăti impozitele datorate Fiscului în urma transferului său la gruparea catalană, scrie cotidianul AS, citat de digisport.ro.

Fiscul brazilian îi cere lui Neymar plata a 63,6 milioane de reali(14 milioane de euro), drept impozite nedeclarate între anii 2011 și 2013.
Tribunalul a cerut blocarea a 150% din această sumă, pentru a se asigura de plata impozitelor și a dobânzilor acumulate în urma întârzierilor din presupusa evaziune fiscală realizată în urma transferului de la Santos la Barcelona.

Suma depășește 30% din averea sportivului, iar din această cauză, tribunalul a decis sechestrarea și bunurilor aparținând tatălui său și companiile familiei (Neymar Sport e Marketing, N&N Consultoria y N&N Administracao de Bens Participacoes e Investimentos).

Fiscul brazilian consideră că jucătorul a eludat plata impozitelor, pentru că banii primiți în urma transferului său la Barcelona au fost declarați venituri ale companiilor sale, potrivit judecătorului.

Potrivit Fiscului brazilian, Neymar a mai "omis" în declarația sa fiscală mai multe sume obținute din servicii de publicitate, drepturi de imagine și alte contracte semnate cu Barcelona și alte companii în perioada 2011-2013.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE