Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












AS TRENCIN - STEAUA 0-2

Nicușor Stanciu, după golul marcat în poarta echipei AS Trencin: „Am un sentiment aparte când înscriu pentru Steaua"

Postat la: 14.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Steaua s-a impus, în deplasare, scor 2-0, în fața campioanei din Slovacia, AS Trencin în prima manșă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor. Nicușor Stanciu a deschis scorul după ce a transforat imparabil o lovitură liberă în minutul 63.

A fost o bucurie imensă. Mereu am un sentiment aparte când înscriu pentru Steaua. Mă bucur că echipa a câștigat. Ne așteaptă un retur destul de greu. Ne va fi greu pentru că vom juca fără fani pe Național Arena. Urmează deplasarea de la Târgu Jiu. Îmi doresc ca galeriile să revină alături de noi. Ne-a fost greu cu Petrolul. Galeria lor s-a auzit mult mai tare decât suporterii noștri. La pauză Mirel Rădoi a purtat o discuție mai dură cu noi", a spus Nicuțor Stanciu, la Sport.ro.

Manșa a doua dintre Steaua și AS Trencin din turul doi preliminar al Ligii Campionilor se va disputa miercurea viitoare, pe Național Arena. Stadionul va fi suspendat.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE