Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Noua Zeelandă a câștigat Cupa Mondială la Rugby 2015. Este prima echipă din istorie care își apără titlul

Postat la: 31.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Echipa de rugby a Noii Zeelande este regina lumii după ce a învins Australia în finală cu scorul de 34-17 și și-a adjudecat cel de-al treilea titlu din istorie. All Blacks sunt primii din istorie care reușesc să își apere titlul câștigat în urmă cu patru ani.

Noua Zeelandă a învins fără drept de apel Australia în finală și au primit pentru a doua oară consecutiv cupa mondială, prima dată în istorie pe un teren străin, celelalte două titluri deținute până acum au fost obținute pe teren propriu.

Meciul a început cu All Black în atac, iar la un moment dat neo-zeelandezii conduceau cu 21-3 și meciul părea decis. În a doua repriză, australienii au revenit în joc, și au recuperat diferența ajungând să se apropie la doar 4 puncte în spatele adversarilor. Dane Carter, desemnat cel mai bun jucător al partidei, a reușit un dropgol spectaculos și a mărit din nou diferența în favoarea Noii Zeelande.

În ultimul minut de joc, All Blacks au reușit un eseu spectaculos, transformat apoi de Dane Carter și au stabilit scorul final, 34-17, care le-a adus mult visata victorie.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE