Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Novak Djokovic a fost contactat de mafia pariurilor, să piardă un meci!

Postat la: 18.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Tenismanul sârb Novak Djokovic (locul 1 ATP) a dezvăluit că a fost abordat în vederea trucării unui meci, cu ocazia unui turneu desfășurat în Rusia, la Sankt Petersburg, în 2007, la începutul carierei sale în circuitul profesionist.

"Nu am fost abordat direct, ci prin intermediul unei persoane care făcea parte din echipa mea, la vremea respectivă. Evident, am refuzat imediat oferta", a declarat Djokovic, luni, potrivit agerpres.ro.

Sârbul a mai spus că i s-au oferit 200.000 de dolari pentru a pierde partida pe care urma să o dispute în primul tur la Sankt Petersburg, competiție la care până la urmă nu a mai participat.

Djokovic a fost chestionat pe această temă după ce în presa britanică au apărut informații conform cărora șaisprezece tenismeni din top 50 mondial, între care câștigători ai unor turnee de Mare Șlem, ar fi participat la trucarea de meciuri în beneficiul unor rețele de pariuri ilegale, în cursul ultimilor 10 ani.

"Este o problemă mai veche, pe care cei responsabili trebuie să o lămurească. În ultimii șase-șapte ani nu am auzit nimic asemănător. Nu există dovezi referitoare la jucătorii în activitate și, cât timp lucrurile vor rămâne așa, este vorba doar de speculații. Nu cred că acest lucru aruncă o umbră asupra sportului nostru", a mai spus sportivul sârb.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE