Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Oțelul Galați se îndreaptă spre faliment, fanii au ieșit în stradă

Postat la: 26.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: fcotelulgalati.ro

Aproximativ o sută de suporteri ai echipei de fotbal Oţelul Galaţi au protestat, duminică după-amiază, faţă de situația în care a ajuns clubul din orașul de la malul Dunării, potrivit Mediafax. Ei s-au adunat pe treptele Casei de Cultură a Sindicatelor din municipiul Galaţi. Potestul a fost organizat de Steel Boys, o facţiune a galeriei echipei gălățene.

Aceştia au fluturat steaguri cu însemnele grupării de la malul Dunării, au cântat şi au scandat lozinci pentru susţinerea echipei favorite precum "Suntem noi, Oţelul suntem noi" sau "Oţelul nu moare".

"Simt cea mai mare ură din viaţa mea faţă de cei care au distrus această echipă, începând cu Marius Stan (n.r. fostul preşedinte al clubului Oţelul, actualul primar al municipiului Galaţi), apoi cu Adamescu (omul de afaceri care deţine Clubul Oţelul - n.r.) şi toţi cei care sunt. Sperăm să lase echipa liberă Adamescu, Marius Stan, care o fi. Se ceartă pe chestia asta; să lase echipa suporterilor, să o lase Galaţiului, aşa cum a fost până acum, indiferent de situaţia echipei, în liga a patra, a cincea, nu contează, dar să fie liberă, să scăpăm de toţi aceştia ca au avut atâţia bani. Şi dl. Adamescu a spus că investeşte în echipa aceasta şi nu a făcut nimic, cu toţii banii care erau. Să lase echipa, sunt atâţia care ar putea să o ia, dar până nu o lasă Adamescu, nu are cine să o ia", a declarat unul dintre liderii facţiunii Steel Boys, potrivit sursei citate.

Oţelul Galaţi se află în insolvenţă. Dacă planul de reorganizare judiciară nu va fi aprobat, clubul va intra în faliment. Asta nu ar fi singura problemă. La finalul sezonului trecut, echipa a retrogradat în Liga a 2-a și a fost evacuată de pe stadionul Oţelul din cauza datoriilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE