Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












ȘOC în handbalul românesc! Percheziții la HCM Baia Mare, într-un dosar de corupție

Postat la: 01.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: jurnalmm.ro

Procurorii DNA au făcut 12 percheziţii la Primăria Baia Mare, la clubul de handbal HCM, la sediile unor firme şi la locuinţele unor persoane suspectate de fapte de corupţie care ar fi fost comise în perioada 2014-2015, potrivit Mediafax.

Cercetările în această cauză sunt făcute de Direcţia Naţională Anticorupţie - Serviciul Teritorial Cluj, Biroul Teritorial Baia Mare şi vizează săvârșirea unor infracțiuni asimilate infracţiunilor de corupţie, care ar fi fost comise în perioada 2014-2015.

Procurorii au făcut 12 percheziţii în municipiul Baia Mare, dintre care una este la sediul unei instituții publice, iar restul la sediile unor societăţi comerciale şi la domiciliile unor persoane, a precizat DNA.

Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, că s-au făcut percheziţii la Primăria Baia Mare, de unde au fost ridicate mai multe documente. De asemenea, anchetatorii au ridicat documente şi de la Handbal Club Municipal (HCM) Baia Mare.

Procurorii sunt sprijiniţi în această cauză de Serviciul Român de Informații, Serviciul Judeţean Anticorupţie Maramureş și Inspectoratul Județean de Jandarmi Maramureş.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE