Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












ȘOC la Steaua! Două meciuri din era Reghecampf sunt anchetate de procurori, după ce ar fi fost blătuite

Postat la: 06.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: stiri.tvr.ro

Două meciuri de verificare ale Stelei din perioada în care roș-albaștrii erau antrenați de Laurenţiu Reghecampf (40 de ani) sunt anchetate de procurorii anticorupţie din Singapore, pentru că ar fi fost aranjate, informează prosport.ro.

Mai exact, asiaticii suespectează meciurile Steaua - Sturm Graz 3-3 şi Steaua - Dinamo Moscova 1-2 că ar fifost blătuite de mafia pariurilor. Cele două jocuri s-au disputat în 2013. Rajendar Prasad Rai şi Francis Donahue Marcel au fost prinşi în timp ce aranjau un meci din Singapore. Aceștia au recunoscut că au fost implicați în blătuirea mai multor partide, printre care și cele două ale campioanei României..

Asiaticii ar fi plătit 42.000 de euro pentru aranjarea meciurilor. Atunci, casele de pariuri au blocat meciurile, după ce s-au pariat sume imense pe numărul de goluri marcate. De exemplu, peste 2.5 goluri avea cota de 2.10 înainte de meci, iar cu doar cinci minute înainte de startul jocului, cota scăzuse la 1.30.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE