Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












OFICIAL. Ciprian Marica a semnat cu Steaua un contract valabil un an. Prezentarea atacantului

Postat la: 15.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: steauafc.com

Atacantul Ciprian Marica a semnat un contract pe un an cu Steaua București, din postura de jucător liber, a anunțat clubul pe site-ul său oficial.
Internaționalul român va purta tricoul cu numărul 9 și se va alătura vineri lotului condus de antrenorul Laurențiu Reghecampf, în cantonamentul din Antalya.

Ciprian Andrei Marica, născut pe 2 octombrie 1985, în București, care a început fotbalul la Dinamo, iar în ianuarie 2004 s-a transferat la Șahtior Donețk, unde a evoluat sub comanda antrenorului Mircea Lucescu până în vara lui 2007, când a fost vândut la VfB Stuttgart. A petrecut patru ani la echipa șvabă, iar în 2011 s-a transferat la Schalke 04, unde a jucat până în 2013, când a semnat pe un sezon cu Getafe CF.

Între iulie 2014 și octombrie 2015 a avut un angajament cu Konyaspor, dar a evoluat destul de puțin, din cauza problemelor medicale.

În prima liga din Ucraina a jucat de 50 de ori și a marcat 12 goluri, în Bundesliga a adunat 125 de partide și 24 de goluri, în timp ce în Primera Division a marcat de 6 ori în 27 de partide. De asemenea, are 31 de partide și 7 goluri în Champions League, 43 de partide și 10 goluri în Cupa UEFA/Europa League.
Are în palmares două titluri de campion al României și o Cupa a României, cu Dinamo, precum și două titluri de campion al Ucrainei, o Cupă a Ucrainei și o Supercupă a Ucrainei cu Șahtior. La națională, Marica a strâns 70 de meciuri oficiale și a marcat 25 de goluri.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE