Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Update: Lovitură de teatru. Dat aproape sigur la Steaua, Marica e aproape de o echipă din vestul Europei

Postat la: 07.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Șansele ca Ciprian Marica să semneze cu Steaua s-au ruinat în doarcâteva ore. Internaționalul român este mai interesat să semneze cu o echipă din vestul Europei, decât cu campioana României.

"Cred că transferul lui Marica e picat. Noi am aşteptat un semn, dar în zadar. Probabil că el vrea să plece 'afară'", a spus Gigi Becali pentru Digi Sport.

///

inanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, anunțat că s-a înţeles cu atacantul Ciprian Marica (30 de ani). Internaționalul român este liber de contract, după despărțirea de Konyaspor.

"M-am cam înţeles cu Marica. Mai rămâne cam 10 la sută să ne înţelegem la durata contractului. Mâine (n.r. - joi) cred că definitivăm. În ceea ce-l priveşte pe Budescu, am vorbit în fiecare zi cu Petre Buduru, astăzi am vorbit şi cu Dani Coman. Am oferit 1.100.000 şi dau banii în două ore, nu ca arabii în vară. Lor le-ar conveni să-l dea pe Budescu în străinătate ca să nu ne întărească pe noi. Astra nu trebuie să gândească aşa, deoarece nu se poate bate cu noi la titlu. Pentru De Amorim, Alibec, Junior Morais şi Enache le-am cerut să-mi spună ce sume vor. Dacă rezolv mâine cu Marica nu voi mai fi aşa disperat, restul achiziţiilor sunt doar de moft. Dar trebuie să ne întărim echipa pentru a intra în grupele Ligii Campionilor. Steaua va fi campioană, iar locul doi îl va lua Viitorul. Pentru locul trei se vor bate Astra şi Pandurii, iar Dinamo va termina pe 5", a spus Becali la Digi Sport.

Ciprian Marica a încheiat la 15 octombrie colaborarea cu gruparea turcă Konyaspor. Atacantul a mai evoluat de-a lungul cariereri la Dinamo Bucureşti, Şahtior Doneţk, VfB Stuttgart, Schalke 04 şi Getafe.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE