Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












OFICIAL. Laurențiu Reghecampf este noul antrenor al Stelei. Azi va conduce primul antrenament al campioanei en-titre, din noul mandat

Postat la: 03.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Finanțatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, că antrenorul Laurenţiu Reghecampf şi staful său vor fi prezenţi, joi, la antrenamentul echipei de la Mogoşoaia. Acesta îi succede demisionarului Mirel Rădoi.

"De mâine, la antrenament la Mogoşoaia va fi Reghecampf cu tot staful lui. M-am înţeles, dacă mâine este la antrenament. Este sub contract în Bulgaria (nr: Litex Loveci), e pe locul I am înţeles, a făcut treabă acolo, bravo lui, dar Steaua e Steaua şi nu a putut să refuze oferta pe care i-am făcut-o eu. Nu o să dau detalii din contract, aşa am convenit cu el", a declarat Becali, la Digi Sport.

Laurenţiu Reghecampf a mai pregătit Steaua în perioada 2012-2014, câştigând campionatul României în sezoanele 2012/2013 şi 2013/2014.
Steaua a remizat, miercuri, în deplasare, scor 1-1, cu ASA Târgu Mureş, într-un meci din etapa a 20-a a Ligii I, disputat pe Cluj Arena.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE