Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












OFICIAL: Leo Grozavu nu mai este antrenorul echipei FC Botoșani

Postat la: 14.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Leo Grozavu, cel mai longeviv antrenor din Liga I în ultimii ani și-a încheiat colaborarea cu echipa din Botoșani, după ce conducerea s-a arătat nemulțumită de felul în care s-a descurcat echipa în acest sezon. 

Luni, FC Botoşani s-a despărţit oficial de Leo Grozavu. Potrivit preşedintelui AFC Botoşani, Cornel Şfaiţer, rezilierea contractului a avut loc pe cale amiabilă, pe fondul lipsei de performanţe a echipei.

"În ceea ce îl priveşte pe Leo (n.r. - Grozavu), decizia este clară. Echipa va fi condusă de secunzi până la numirea unui nou antrenor. Numele lui va fi cunoscut cel mai devreme vineri sau, dacă nu, săptămâna viitoare", a declarat, Şfaiţer.

Sfârșitul lui Leo Grozavu pe banca Botoșanului a venit după remiza albă înregistrată de gruparea moldavă cu Concordia Chiajna, în etapa a 10-a a Ligii I. Finanțatorul echipei de fotbal din Botoșani, Valeriu Iftime, l-a înștiințat pe Grozavu că va fi înlocuit.

"Suntem în căutarea unui antrenor. Până mâine seară (n.r. - duminică seară) avem antrenor! Nu putem lua chiar pe oricine şi nu cred că banii fac totul. Vreau să vină o persoană care chiar ţine la Botoşani. Sunt convins că voi găsi un antrenor care crede cu adevărat în Botoşani. Nu va fi un nume mare, pentru că nu suntem nici Steaua şi nici Dinamo. O să vină un antrenor care o să placă suporterilor", a spus Valeriu Iftime.

Grozavu a fost instalat pe banca echipei botoșănene în ianuarie 2014. În mandatul lui, moldovenii au avut un parcus bun în campionat și au participat în premieră într-o competiție europeană.

Leo Grozavu devine al cincilea antrenor mazilit de la începutul campionatului, după Bogdan Vintilă (FC Voluntari), Dan Alexa (ACS Poli), Tibor Selymes (Petrolul) și Sorin Cârțu.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE