Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












OFICIAL. Real Madrid a fost exclusă din Cupa Spaniei. Apelul "galacticilor" a fost respins

Postat la: 11.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: sportinglife.aol.co.uk

Real Madrid a pierdut aproape orice șansă de a continua în Cupa Spaniei. Apelul clubului madrilen la excluderea din competiție a fost respins, joi, de Comisia de Apel a Federaţiei Spaniole de Fotbal, informează L'Equipe, citat de Mediafax.

Oficialii de la Real Madrid au motivate că nu au fost informaţi de clubul Villarreal, precedenta formaţie a lui Denis Cerişev, că jucătorul este în stare de suspendare. Real Madrid se poate adresa Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS).

Echipa Real Madrid a fost exclusă, la 4 decembrie, din Cupa Spaniei, deoarece Denis Cerişev a fost folosit în compania formaţiei Cadiz, în prima manşă a 16-imilor de finală ale competiţiei, deși era suspendat .

Suspendarea lui Cerişev a fost decisă la 6 martie, după ce jucătorul a primit al treilea cartonaş galben în ultimul meci jucat de echipa sa de atunci, Villarreal, în ediţia 2014/2015 a Cupei Spaniei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE