Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Omagiu adus victimelor incendiului din Colectiv, în minutul 41 al meciului ACS Poli-Dinamo

Postat la: 08.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un omagiu a fost adus, sâmbătă seară, la meciul ACS Poli Timişoara - Dinamo, din etapa a XVII-a a Ligii I, victimelor incendiului de la clubul Colectiv, de săptămâna trecută, în minutul 41 al partidei jocul fiind întrerupt pentru scurt timp pentru a marca numărul persoanelor decedate.

În minutul 41 al partidei, crainicul stadionului din Timişoara a anunţat: "Suntem cu 41 mai puţini", moment în care jucătorii s-au oprit şi intreg stadionul a început să aplaude. De asemenea, suporterii au scandat: "Colectiv".

Înainte de startul jocului, la mijlocul terenului s-au strâns mai mulţi copii şi tineri cu pelerine albe şi care ţineau câte o lumânare în mână. La marginea terenului, în spatele unei porţi, s-a format o cruce din lumânări. Atât înainte de start, cât şi pe parcursul jocului, pe panourile de pe marginea terenului au rulat numele persoanelor decedate în incendiul de la clubul Colectiv.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE