Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Partizan Belgrad, următoarea adversară a Stelei din Liga Campionilor. Prezentarea echipei

Postat la: 23.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: en.partizan.rs

Steaua va întâlni în al treilea tur preliminar al Ligii Campionilor campioana Serbiei, Partizan Belgrad, care a trecut, cu scorul general de 3-0, de formaţia georgiană Dila Gori. Primul meci se va disputa la Bucureşti, cu porţile închise, pe 28 sau 29 iulie, iar manşa secundă la Belgrad, pe 4/5 august.

Partizan Belgrad a câștigat campionatul de 26 de ori (11 ale Yugoslaviei, 8 ale Serbiei și Muntenegrului și 7 ale Serbiei), 12 Cupe (5 ale Yugoslaviei, 4 ale Serbiei și Muntenegrului și 3 ale Serbiei), precum și o Super Cupă a Yugoslaviei. Pe plan european, cea mai mare performanță a clubului din Belgrad este finala Cupei Campionilor Europeni din 1966, precum și câștigarea defunctei Cupe Mitropa în 1978. Antrenor al echipei Partizan e Zoran Milinkovic. Meciurile de pe teren propriu sunt disputate pe Stadionul Partizan, care are o capacitate de aproape 33.000 de locuri. Căpitanul echipei este veteranul Sasa Ilic, iar unii dintre cei mai cunoscuți jucători sunt atacanții Oumarou și Valeri Bojinov. Steaua și Partizan nu s-au întâlnit niciodată. Echipa sârbă a evoluat în schimb cu Dinamo (de două ori), FC Național, Oțelul Galați și Poli Timișoara.
sursa: steauafc.com

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE