Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Patrick Petre a semnat în cele din urmă prelungirea contractului cu Dinamo

Postat la: 30.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: fcdinamo.ro

Patrick Petre (18 ani) a semnat vineri, prelungirea contractului cu Dinamo. Noul angajament este valabil până la 30.06.2021, transmite site-ul oficial al clubului din Ștefan cel Mare. Patrick a amânat semnarea noului contract, fiind nemulțumit de salariul oferit de alb-roșii, 800 de euo pe lună.

Ionuț Negoiță, finanțatorul clubului din Ștefan cel Mare, îl amenințase pe jucătorul în vârstă de 18 ani că îl va suspenda dacă nu semnează prelungirea contractului.

Fiul lui Florirentin Petre, Patrick, a început fotbalul la 6 ani, la Centrul de Copii și Juniori din cadrul clubului din Ștefan cel Mare, la grupa 1997.

2014 este anul în care Patrick Petre a debutat în Liga 1 pentru Dinamo, în derby-ul cu rivalii din Ghencea, disputat pe 31 octombrie, pe "Arena Națională".

5 partide și două goluri a adunat Patrick Petre în tricoul alb-roșu, în prima ligă, în ultimele două sezoane competiționale. Mijlocașul dinamoviost a marcat în acest campionat, pe 25 iulie 2015, unicul gol al echipei din Ștefan cel Mare în deplasarea de la Ovidiu, 1-1 cu Viitorul lui Gheorghe Hagi, în etapa a III-a din Liga 1.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE