Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Patu jucători ai Universității Craiova, liberi de contract după un an și jumătate!

Postat la: 23.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fotbaliștii Sorin Bușu, Robert Săceanu, Ovidiu Stoianof șiClaudiu Bălan au devenit liber de contract după un an și jumătate. Cei patru au fost legitimați la Universitatea Craiova, iar clubul oltean s-a desființat în martie 2014.

"Au fost 16 luni de chin pentru mine şi restul băieților. Cu zeci de drumuri la FRF, AFAN și la avocați în încercarea disperată de a putea fi ajutaţi, dar din păcate nu am primit sprijn. Noroc că am ajuns la final de contract, astfel nu știm ce am fi făcut, unde să mai fi cerut ajutor. Doar în toamna lui 2014, timp de două luni, am primit acceptul adimnistratorului de a evolua, în rest nu a mai fost posibil.
Am fost tratați în toată această perioadă ca niște sclavi. După ce că am evolut nouă luni, timp în care nu am încasat niciun ban, am mai stat și acum fără să muncim, să ne câștigăm existența. În total, avem doi ani fără să încasăm un leu. În toată această perioadă, am trăit din banii părinților și din ce mai aveam strânși înainte de acest blocaj.
Am avut oferte și din prima ligă și din eșalonul doi, dar când se amintea de această problemă, totul pica. Acum sunt liber, sunt în discuție cu mai multe echipe, dar trebuie să fiu precaut, de asta nu mă grăbesc, pentru a nu păți o nouă dramă", a declarat pentru Digi24 Craiova, Sorin Bușu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE