Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Petrolul - CFR Cluj 1-0, etapa a 19-a. Pe un noroi cât casa, ploieștenii au luat o gură de oxigen

Postat la: 27.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Petrolul a reușit o surpriză în etapa a 19-a a Ligii I. Gruparea ploieșteană a câștigat meciul disputat pe teren propriu, vineri seara, în compania grupării CFR Cluj, cu scorul de 1-0.

Calitatea jocului a fost influențată de starea deplorabilă a gazonului. Ardelenii au fost curajoși în debutul partidei, iar Lopez a trimis peste poartî din poziţie ideală, în minutul 2. Unicul gol al confruntării a fost marcat de Zoubir, din pasa lui Moussa, în minutul 15.

În minutul 34 a avut loc o fază controversată. Beleck a fost faultat în careu de Faugh-Porret, însă arbitrul Cătălin Popa nu a acordat penalty pentru clujeni. În minutul 38, Jakolis a fost la un pas de egalare, când mingea trimisă de el a fost deviată milimetric pe lângă poartă de Benga.
La începutul reprizei secunde, Petrucci a trimis puţin pe lângă poartă din marginea careului, iar Dacian Varga a şutat în portar.

S-a încheiat cu 1-0, iar Petrolul a acumulat 8 puncte. Echipa pregătită de Mihai Stoichiță ocupă, în continuare, ultimul loc. De partea cealaltă, CFR Cluj e pe 9, cu 22 de puncte.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE