Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












POLO PE APĂ. Adversari de coșmar pentru România, în preliminariile Ligii Mondiale

Postat la: 18.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: sport101.ro

Selecționata României a fost repartizată în Grupa A, alături de reprezentativele Greciei, Ungariei și Georgiei, în preliminariile Ligii Mondiale de polo pe apă, conform tragerii la sorți care a avut loc joi la Lausanne (Elveția), informează Agerpres.

Românii vor disputa primul meci pe teren propriu împotriva Greciei, la data de 20 octombrie, urmând să întâlnească apoi Ungaria (17 noiembrie, în deplasare) și Georgia (1 decembrie, în deplasare). Partidele retur se vor disputa anul viitor, după cum urmează: cu Grecia (17 februarie, în deplasare), cu Ungaria (26 aprilie, pe teren propriu) și cu Georgia (10 mai, pe teren propriu).

Grecia și Ungaria sunt considerate favoritele Grupei A, cele două formații ducând lupte strânse la ultimele ediții ale Ligii Mondiale. Ungaria a reușit să învingă Grecia de două ori în preliminariile din sezonul trecut, însă grecii vin acum după medalia de bronz cucerită la Campionatul Mondial de la Kazan, unde Ungaria s-a clasat doar pe locul 6. Grecia speră să se califice pentru prima oară la Super Finală, după ediția din 2008, desfășurată la Genova (Italia).

Iată componența celor trei grupe preliminare din zona europeană:

GRUPA A: Ungaria, Grecia, România, Georgia
GRUPA B: Franța, Muntenegru, Serbia, Spania
GRUPA C: Croația, Italia, Turcia, Rusia
Câștigătoarele celor trei grupe se vor califica la Super Finală, programată în perioada 21-26 iunie 2016.
Turneele de calificare din America, Africa și Asia-Oceania vor avea loc în mai 2016.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE