Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












POLO. România nu pierdut în fața Rusiei și speră să se califice la Jocurile Olimpice

Postat la: 07.04.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Naționala de polo pe apă a României s-a calificat în sferturile de finală ale turneului preolimpic de la Trieste (Italia), joi, după ce a terminat la egalitate cu Rusia, 8-8 (1-3, 3-1, 3-3, 1-1), în ultimul lor meci din Grupa A, informează agerpres.ro.

Echipa antrenată de sârbul Dejan Stanojevic erau obligați să nu piardă în fața Rusiei pentru a spera să se califice la Jocurile Olimpice de la Rio.
Tricolorii vor evolua vineri, pentru calificarea la JO 2016, împotriva câștigătoarei Grupei B.

Pentru România au marcat Dimitri Goanță 3 goluri, Tiberiu Negrean 2, Cosmin Radu 1, Mihnea Gheorghe 1, Daniel Teohari 1.

Clasamentul final al Grupei A arată astfel: 1. Ungaria 9 puncte, 2. Canada 8 puncte, 3. Franța 6 puncte, 4. România 4 puncte, 5. Rusia 2 puncte, 6. Slovacia 0 puncte.

Primele patru echipe din cele două grupe se califică în sferturile de finală, care se vor disputa încrucișat. Formațiile învingătoare în sferturi se califică la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

În Grupa B, Italia, Olanda și Spania au câte 6 puncte înaintea meciurilor de joi, Spania - Kazahstan, Olanda - Africa de Sud și Italia - Germania, care vor decide câștigătoarea grupei și adversara României în meciul din sferturi, programat vineri, de la ora 21,30 (ora României).
Până acum, la Trieste, România a înregistrat următoarele rezultate: 13-11 cu Slovacia, 11-12 cu Franța, 8-12 cu Ungaria, 10-10 cu Canada, 8-8 cu Canada.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE