Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Povestea lui Horia Tecău. Primul său antrenor a vorbit despre câștigătorul de la Wimbledon

Postat la: 12.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Primul antrenor al lui Tecău, Ioan Macoveciuc, a dezvăluit detalii din copilăria jucătorului de tenis.

"Tatăl lui a venit cu amândoi frații la 5-6 ani și au vrut să facă tenis. În probele de simplu nu prea a excelat, așa că a rămas în proba de dublu.

Când ne-am întors dintr-un circuit italian, unde a făcut rezultate foarte bune și a fost remarcat de manageri internaționali în pregătire de unde am venit și cu sponsorizare 200.000 de dolari, oamenii și-au dat seama că e foarte bun în proba de dublu și pe asta s-a axat, deci ăsta e destinul", a spus Macoveciuc la Dolce Sport.

Horia Tecău a devenit al doilea român care s-a impus pe iarba de la Wimbledon, după Ilie Năstase, care a câștigat tot la dublu în finala din 1973, alături de americanul Jimmy Connors, în faţa australienilor John Cooper şi Neale Fraser. Tecău s-a impus pe iarba londoneză în proba de dublu masculin, alături de olandezul Jean-Julien Rojer.

Cei doi au învins în ulitma fază a competiției londoneze, cuplul Jamie Murray/John Peers (Marea Britanie/Australia), cap de serie numărul 13, cu scorul de 7-6 (5), 6-4, 6-4.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE