Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Presa internațională, la picioarele Simonei Halep după victoria cu Flavia Pennetta

Postat la: 25.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Presa internațională a alocat spații largi meciului dintre Simona Halep (locul 2 WTA) și italianca Flavia Pennetta (locul 8 WTA), de la Turneul Campioanelor.

"Pennetta nu a avut nicio șansă în meciul cu Simona Halep, care s-a impus fără drept de apel, duminică, în debutul Turneului Campioanelor. Românca s-a impus în primul set în jumătate de oră, scor 6-0. Flavia a încercat să revină în setul doi, dar a cedat mental și în final s-a predat!", a scris publicația italiană Gazzetta dello Sport.

Ziarul francez L'Equipe a scris, de asemenea, că Pennetta nu a avut nici o șansă în fața lui Halep. "Românca, a cărei formă nu o știam exact având în vedere că a avut turnee marcate de accidentări, a fost expeditivă (6-0, 6-3)", a notat publicația franceză.

"Halep a câștigat primul ei meci la Singapore și a obținut o răzbunare rapidă împotriva celei care a învins-o la US Open", a scris și wtatennis.com.

Simona Halep (locul 2 WTA) a învins-o, cu scorul de 6-0, 6-3, pe italianca Flavia Pennetta (locul 8 WTA), în primul meci de la Turneul Campioanelor, care a avut loc, duminică, la Singapore.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE