Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Prima înfrângere a lui Dinamo în 2015. Mircea Rednic: A fost o zi proastă

Postat la: 14.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mircea Rednic a comentat înfrângere a echipei sale în acest sezon în fața lui CFR Cluj și a declarat că el este principalul vinovat pentru scorul de pe tabelă, evitând să dea vina pe arbitrul care a eliminat trei jucători din echipa sa și l-a trimis pe el în tribună la pauză. 

"Eliminarea mea a venit așa... l-am întrebat de faza cu Goian, de ce nu a revenit la faza aceea cum a revenit și la penalty. Nu au fost injurii.

Oricum am început prost jocul cu foarte multe pase greșite, noi le-am dat mingile, le-am dat posibilitatea să vina peste noi. Am fost agresivi și ne-am lăsat ușor provocați. Una peste alta a fost o zi proastă.

Nu am văzut gestul lui Matei, eram în tribună, oricum și cartonașele au fost ușoare, și alții au vociferat. A fost greu, dar nu acolo au fost problemele. Noi nu am dat gol și de la asta se trage înfrângerea", a declarat Rednic.

Întrebat ce le-a spus băieților în vestiar după meci și ce va face săptămâna viitoare la meciul cu Botoșani, având trei jucători suspendați, tehnicianul lui Dinamo a spus că are soluții pe bancă. "Le-am spus să țină capul sus, vin alte meciuri. Eu sunt principalul responsabil de această înfrângere. E păcat că pierdem trei jucători, dar avem soluții. Eu am toată încrederea în băieți, felicit suporterii că au fost alături de noi", a încheiat Mircea Rednic.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE