Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Prima reacție a lui Dumitru Dumitriu, noul antrenor al roș-albaștrilor: Steaua nu are cum să nu fie campioană

Postat la: 11.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: looktv.ro

Dumitru Dumitriu (70 de ani) este noul antrenor principal al Stelei, duop ce campioana i-a reziliat contractul italianului Massimo Pedrazzini. Dumitriu este convins că roș-albaștrii pot câștiga fără probleme un nou titlu de campioni.

"În momentul actual, clubul este într-o situaţia deranjantă. Nu s-a calificat mai departe în cupele europene, dar aici e şi un avantaj. Avem timp să construim în linişte o echipă competitivă pentru Champions League. Dacă Steaua va fi campioană, dar eu spun că Steaua nu are cum să nu fie campioană.
Lotul este foarte bun, cu posturi dublate şi cu jucători de valori apropiate. Aşa cum a spus şi patronul echipei, mai trebuie un vârf pentru ca lotul să fie complet.

Eu n-am nevoie nici de glorie, nici de bani. Vin doar să ajut Steaua şi este o mare onoare că am fost ales să revin la club. Am fost făcut pentru Steaua. Nu m-au interesat alte cluburi. Steaua e marea provocare, trebuie făcută o echipă competitivă. Repet, nu cred că nu ia campionatul", a declarat Dumitru Dumitriu pentru ProSport.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE