Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Prima reacție după perchezițiile DNA, din capitala Maramureșului: "Suspendăm finanțările. Baia Mare a deranajat"

Postat la: 01.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: citynews.ro

Primarul orașului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a vorbit despre perchezițiile la Primăria Baia Mare, la clubul de handbal HCM, la sediile unor firme şi la locuinţele unor persoane suspectate de fapte de corupţie care ar fi fost comise în perioada 2014-2015, care au avut loc joi.

"A fost o ridicare de documente care au legătură cu clubul de handbal fete si băieți, adică HCM Minaur Baia Mare și HCM Baia Mare. Este o solicitare a DNA, vom face o conferință de presă pentru a anunța că, până la rezolvarea suspiciunilor și până la elaborarea de către Guvern și Parlament a unor prevederi legale, care să ne încadreze clar modul în care susținem sportul, noi, municipiul Baia Mare ne vom retrage din susținerea sportului, culturii etc. Înțeleg că țara asta se dorește una a fi de oameni bolnavi, nu de oameni sănătoși.

Se va ajunge să retragem echipele din Liga Națională, Liga Campionilor, la rugby la fel, dacă asta se dorește, pentru că dacă suspendăm finanțările de la primărie, acolo se va ajunge. De multă vreme așteptam acest lucru, Baia Mare a deranajat, un oraș cu 130.000 de locuitori are campioană la handbal masculin, la rugby, echipă promovată la fotbal, este capitala sportului românesc, după mine", a declarat primarul Cătălin Cherecheș, pentru MEDIAFAX.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE