Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Răzvan Cociș a fost CONCEDIAT de Chicago Fire

Postat la: 23.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: ofsaid.ro

Internaționalul român Răzvan Cociș (33 de ani) și-a reziliat contractul cu formația Chicago Fire, din MLS, după numai un an și jumătate de când a debutat la formația americană, transmite dolcesport.ro.

Cociș a fost anunțat de conducere că nu mai intră în calcule noului antrenor, sârbul Velijko Paunovici. Mijlocașul a purtat banderola de căpitan în câteva paride disputate în tricoul echipei Chicago Fire.Românul a evoluat în 36 de meciuri și a marcat două goluri.

Tehnicianul sârb a renunțat și la alți 8 jucători: Adailton, Jon Busch, Greg Cochrane, Jason Johnson, Alec Kann, Jeff Larentowicz, Lovel Palmer și Chris Ritter. În sezonul recent încheiat din MLS, Chicago Fire a încheiat pe ultimul loc Conferința de Est și a ratat calificarea în play-off.

Răzvan Cociș a mai evoluat la U Cluj, Şerif Tirapsol, Poli Timişoara, Lokomotiv Moscova, Al Nassr, Karpatîi Lvov şi FC Rostov.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE