Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Rădoi, criticat pentru cum alcătuiește echipa Stelei: „Nu poți să creezi relații de joc dacă schimbi la fiecare etapă"

Postat la: 16.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: enational.ro

Numărul mare de jocuri pe care îl dispută Steaua l-a determinat pe Mirel Rădoi să ruleze lotul avut la dispoziție.

În plus, tehnicianul nu a găsit încă formula ideală cu care să înceapă meciurile roș-albaștrilor. Fostul coechipier de la echipa bucureșteană, Valeriu Răchită trage un semnal de alarmă și îl sfătuiește pe Rădoi ca, măcar în apărare, să se axeze pe aceiași jucători.

"Când jucam noi, în apărare jucam 90% din meciuri în aceeași formulă. Steaua în cele 3 meciuri oficiale, în afara lui Varela, care e punct fix, a schimbat și pe dreapta și pe stânga și în centru... Nu ai cum să faci coeziune și relații de joc.

Noi ne simțeam. Eu știam că Mirel are niște calități, Pompiliu Stoica alte calități și mă plasam în funcție de ei. Aici, Varela joacă o dată fundaș central dreapta, o dată fundaș central stânga... o dată cu Toșca, o dată cu Tamaș, la stânga ba joacă Guilherme, ba Toșca... la dreapta ba Râpă, ba Papp, apoi vine Alcenat... Nu poți să creezi relații de joc în condițiile în care schimbi la fiecare etapă. Apărarea, din punctul meu de vedere, este cel mai important departament al unei echipe", a spus Răchită pentru Dolce Sport.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE